Organisaties en hun omgeving zijn momenteel sterk in beweging. Fusies en reorganisaties zijn bijna niet meer weg te denken. In veel gevallen brengt dit inkrimping en boventalligheid in het personeelsbestand met zich mee. Bij goed en zorgvuldig afscheid nemen hoort outplacement. Essensia Carrière Coaching kent twee outplacementprogramma’s; Outplacement Totaal en Outplacement Modulair.

Outplacement Totaal

Outplacement Totaal is een maatwerktraject van drie of zes maanden waarin medewerkers een toetsing krijgen van hun eigen beeld op een volgende stap en een inschatting van hun kansen op de arbeidsmarkt.Met de bijbehorende zoekstrategie en jobsearch zal dit uiteindelijk moeten resulteren in een passende functie bij een andere werkgever.
Lees meer

Outplacement Modulair

Outplacement Totaal is een maatwerktraject van drie of zes maanden waarin medewerkers een toetsing krijgen van hun eigen beeld op een volgende stap en een inschatting van hun kansen op de arbeidsmarkt. Met de bijbehorende zoekstrategie en jobsearch zal dit uiteindelijk moeten resulteren in een passende functie.
Lees meer